Training en africhting

Wij hebben al enkele jaren ervaring met het trainen en opleiden van paarden.


Zoekt u een fijn adres om uw paard/pony zadelmak te laten maken of misschien heeft het paard/pony een "gedragsprobleem"? Wij helpen u er graag mee verder.Wij streven naar rust en regelmaat voor uw paard en gunnen hem een goede start of juist een goed nieuw begin.  


Wat bieden wij?


wij kunnen u begeleiding bieden in het zadelmak maak proces. dit houd in dat jij zelf zadelmak maakt onder profecionele begeleiding. dit kan bij u aan huis / bij u op stal.


Wilt u uw paard/pony zadelmak laten maken door ons? Dan kan het paard/pony naar ons toe komen en krijgt het alle liefde en zorgt die nodig is voor een goede opleiding op het tempo van uw paard/pony. 


Wij maken zadelmak vanuit de biomechanica van het paard, uw paard krijgt tijdens zijn/haar training hier ook quasha massages. we hebben jaren lange ervaring en verschillende opleiding methodes gestudeerd en willen onze kennis verbreden door middel van cursussen. hierdoor kunnen wij uw geliefde dier alle kennis en zorg bieden die nodig is.


De pakketten bij het begeleiden tijdens het zadelmak maken worden voor uw op maat gemaakt. hier voor kijken we naar wat uw wensen zijn en hiervan word er een prijs berekend.


Bij ons uw paard of pony op laten leiden incl de massage/bodywork? de kosten hiervan zijn 950€ per maand. 


wij nemen vanaf c pony's aan. Heeft uw nog vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.!