Welkom bij onze pensionstal gedeelte Wij zijn een pensionstal waar je paard kan genieten van een comfortabele en veilige stalling. Onze paddock paradise zorgt voor een natuurlijke omgeving waarin jouw paard vrij kan bewegen. Daarnaast bieden we onbeperkt hooi en verschillende uitrijmogelijkheden. Bij Tisa Horses staat het welzijn van jouw paard altijd voorop. 

Pensionstalling

De no nonsense pensionstal waar we geloven in leven en laten leven. Bij ons staat het welzijn van jouw paard altijd voorop. We bieden een scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw paard de beste zorg en aandacht krijgt.

We hebben een ruim aanbod aan faciliteiten waaronder twee ruime rijbanen waarin je naar hartenlust kunt trainen en oefenen. Voor extra beweging en afwisseling is er ook een longeercirkel beschikbaar.

Bij ons vind je ook uitrijmogelijkheden in de prachtige Loonse en Drunense Duinen, wat 500 meter van stal af ligt. Hier kun je samen met je paard genieten van lange en ontspannende ritten. Na een intensieve training of rit kun je jouw paard laten ontspannen onder ons solarium, waar het paard heerlijk kan genieten van infraroodwarmte, na een heerlijke douche.

Ook de hoefsmid en eventuele entingen kunnen gemakkelijk voor je worden geregeld. Bij Tisa Horses streven we ernaar om jou en je paard een zorgeloze en comfortabele omgeving te bieden. 

Onder onze scala aan voorzieningen valt:

- onbeperkt hooi

- meerdere voerpunten

- poets- en wasplaats.

- eigen royale kast waar je al je benodigdheden kunt opbergen

- bij calamiteiten kunnen de paarden gebruik maken van onze afgesloten stallen.


Bij Tisa Horses draait alles om het welzijn van je paard. Daarom hebben we ook een mini kantine waar je kunt ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee terwijl jij je paard(en) in de gaten houdt. ook beschikken we over een koelkast speciaal voor de pensionklanten waar jij je drinken of eventueel eten in kan leggen. ook hebben we een magnetron voor het opwarmen van u producten. Daarnaast organiseren we regelmatig evenementen waar je aan kunt deelnemen en waar jij en je paard van kunnen genieten.


Bij ons begrijpen we dat je paard(en) alles voor je betekenen. Daarom zorgen we ervoor dat ze niets tekortkomen en bieden we een mooie service in het voerbeleid en ruimte. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Tisa Horses voor jou en je paarden kan betekenen.


Om ervoor te zorgen dat iedereen van zijn of haar paard(en) kan genieten hebben wij 1 mest dienst per week, per paard. Ook weet jij wat het beste is voor je paard en kun jij je kracht voer zelf regulieren en geven, de rest word voor u verzorgt.

Kosten:

vanaf C  350€

B Pony    250€

A pony    175€bij medicatie meerdere keren per dag zijn we bereid te helpen met het toedienen. ook zijn er voor calamiteiten stallen beschikbaar. deze gebruiken wij natuurlijk het liefste niet.